Mengikuti Perkembangan Kami

Wednesday, 8 May 2013

Koleksi Gambar - Pelamin Berkonsep ENGLISH FRAME ( pakej GOLD /SILVER /SILVER TAMBAHAN )Gambar gambar pelamin yang ada disini adalah contoh gambar pelamin edisi FRAME unt tatapan para individu yang bakal berkhawin ,dimana gambar gambar ini boleh dibuat mengikut perbincangan yang bakal dibuat antara kami dengan pihak anda . 

Ingin diingatkan semula , semua gambar ini adalah bukan milik kami dimana kami dapat adalah dari pencarian  di internat sahaja .  

Pihak kami akan buat seperti yang dibincangkan semasa proses perbincangan penetapan tema bagi pelamin .Pelamin seperti dalam page ini boleh diperolehi dengan pakej GOLD iaitu RM 2800.00 clik sini untuk melihat senarai penuh harga pakej ---- Senarai Harga Pakej 
 Gambar 1

Gambar 2

Gambar 3

 Gambar 4

Gambar 5

 Gambar 6

Gambar 7

Buat adik adik semua , konsep panel ini masih boleh diguna pakai bagi pakej SILVER dan Silver tambahan akan tetapi penggunaan frame adalah satu panel sahaja manakala kerusinya pula tidak spt gambar yer  . 

Sila Ambil Perhatian :- 
** Unt pakej GOLD kerusi adalah spt Gambar no 2 manakala jika diambil dari pakej SILVER /SILVER TAMBAHAN kerusi hanya spt no 1 . 
--------------------------------------------------------------- 
Pakej Gold 
( clik unt melihat harga pakej )
 ** Gambar 4 - Jika ada yang inginkan konsep pelamin spt ini ada sedikit tambahan harga akan dikenakan memandangkan bunga adalah penuh unt frame anak iaitu frame kecil kiri dan kanan .

** Gambar 7 - Jika ada yang inginkan konsep pelamin spt ini ada sedikit tambahan harga akan dikenakan memandangkan bunga adalah penuh unt frame anak iaitu frame kecil kiri dan kanan .
--------------------------------------------------------------- 
Pakej Silver / Silver Tambahan 
** Bagi yang berminat unt pakej Silver /Silver Tambahan , edisi pelamin yang boleh dirujuk adalah
sama ada penggunaan Frame ibu ( yg tengah dan besar ) atau 1 unit  frame   anak ( yg selalu di letakkan kiri dan kanan - sila rujuk gambar diatas )
- Gambar 1
- Gambar 2
- Gambar 3
- Gambar 4 ---- > Tidak termasuk dlm pakej silver /silver tambahan kerana penggunaan bunga yg lebat .
- Gambar 5

--------------------------------------------------------------------


Gambaran pelamin satu panel adalah seperti ini :-
Jika ada yang tidak faham dan ingin mendapatkan lebih detail berhubung perkara pakej dan lain lain sila  terus berhubung dengan kami :-
Kak Nor - 017-3598971
(sms/wasapp)

No comments:

Post a Comment